مدیر آموزش کیست؟
مدیر آموزش به طراحی ، هدایت و هماهنگ کردن برنامه های آموزشی جهت افزایش دانش و مهارت کارکنان می پردازد. او تلاش می کند برنامه های آموزشی متناسب با اهداف شرکت باشد. همچنین بر کار کارکنان بخش آموزش و روند اجرای برنامه های آموزشی نظارت دارد.
در دنیای پیچیده امروزه متناسب با تغییرات زیادی که اتفاق می افتد، کارکنان سازمان ها و شرکت ها باید دانش و مهارت های لازم را آموزش ببینند و به روز باشند. زیرا در این صورت است که سازمان ها می توانند به خوبی در جهت رسیدن به اهدافشان حرکت کنند. آموزش کارکنان آنها را با تغییرات و محیط پویای سازمان منطبق می کند. افراد ماهرتر و آموزش دیده تر در افزایش کارآیی و بهره وری سازمانی نقش مهم تر و موثرتری دارند.
پیتر دراکر معتقد است که علی رغم هزینه های سنگین تربیت نیروی کار، آموزش همراه با اعمال صحیح مدیریت، در مدتی کوتاه هر کشور عقب مانده ای را در زمره کشورهای پیشرفته و برخوردار از بهره وری بالا قرار می دهد.
کارشناس آموزش که زیر نظر مدیر آموزش کار می کند، نیازهای آموزشی را تشخیص و محتویات دوره های آموزشی را تعریف می کند. بیشتر آموزش ها در کلاس، لابراتوار کامپیوتر یا مرکز آموزش هر سازمان داده می شود. ولی برخی نیز به شکل ویدئویی، برنامه های تحت وب و خودآموزهای موجود صورت می گیرد.
در شرکت های کوچک معمولا برای بخش آموزش یک پست وجود داشته و در شرکت های بزرگ است که پست های کارشناس آموزش و مدیر آموزش به طور جداگانه تعریف شده اند. مدیر یا کارشناس آموزش رابطه نزدیکی با سایر بخش ها و مدیران ارشد دارد تا بتواند به خوبی به شناسایی و تطبیق اولویت های آموزشی با اهداف شرکت بپردازد.
وظایف بخش آموزش
ارزیابی نیازهای آموزشی کارکنان – کارشناس یا مدیر آموزش با بررسی بخش های مختلف سازمان و مشورت با مدیران آنها، نیازهای آموزشی شان را شناسایی می کنند تا برای رفع آنها برنامه ریزی کنند. به عنوان مثال شرکتی نرم افزار جدیدی برای انبارهای خود خریداری کرده است. بخش آموزش با دانستن این موضوع و کسب اطلاعات لازم، نیازهای آموزشی مدیران و کارکنان بخش انبار در خصوص نحوه استفاده از این نرم افزار را شناسایی می کند.
تعیین بودجه آموزشی و تعیین دوره های آموزشی متناسب با آنها – کارشناس یا مدیر آموزش با هماهنگی مدیران ارشد بودجه لازم برای این دوره های آموزشی را محاسبه و برای اجرای دوره ها برنامه ریزی می کند.
تعیین محتوای آموزشی، روش آموزشی، زمان، مکان و مدرسین دوره ها
برنامه ریزی و نظارت بر برگزاری صحیح و به موقع دوره های آموزشی
ارزیابی دوره های آموزشی و انجام تغییرات لازم در صورت نیاز – در هنگام برگزاری دوره های آموزشی به کمک ابزارهای مناسب از جمله نظر سنجی، مسئول آموزش بررسی می کند که دوره مورد نظر از کیفیت خوبی برخوردار است و پاسخگوی نیازهای آموزشی تعیین شده می باشد یا نه.
امابرونسپاری چیست؟
یک تعریف مشترک، برونسپاری را «تفویض برخی از وظایف و اهداف بخشهای مختلف سازمان به افراد یا شرکتهایی خارج از آن گفته میشود که در صنعت مورد نظر از تخصص کافی برخوردار است و در مقایسه با نتیجه نهایی با هزینه کمتری وظایف مورد نظر را انجام میدهد.»
مزیت های اصلی برون سپاری
• کاهش هزینه ها و افزایش زمان برای تمرکز بیشتر بر روی موضوع یا محصول اصلی کسب و کار است.
• سرعت و راندمان برون سپاری فرآیندهای کسب و کار را افزایش می دهد.
• سازمان ها با استفاده از برون سپاری فرآیندهای کسب و کار، به آخرین فن آوری دست پیدا می کنند.
• روشی انعطاف پذیر و آسان برای انتخاب مناسب ترین خدمات برای عملیات شرکت است.
• گزارش دهی سریع و دقیق.
• صرفه جویی در منابع مربوط به نیروی انسانی و آموزش.
در ارائه خدمت ، برون سپاری دپارتمان آموزش ، کیفیت نشان پارسیان تمام وظایف و مسئولیتهای مدیریت آموزش یک سازمان را مطابق توافق پذیرفته و ملزم به اجرای صحیح وکافی آنها می باشد .
فرایند درخواست خدمات برون سپاری دپارتمان آموزش به صورت خلاصه به شرح زیر می باشد :
تماس سازمان با کیفیت نشان پارسیان
ارائه اطلاعات اولیه در خصوص سازمان متقاضی
جمع بندی اطلاعات و مذاکرات اولیه با سازمان متقاضی
جمع بندی مذاکره و تهیه پیش نویس اولیه قرارداد
انعقاد قرارداد مطابق توافق به همراه با گانت چارت اجرایی ( تاریخ و زمان کلیه فعالیتها تنظیم می گردد )
پیگیری و ارائه گزارشات مطابق با گانت توافق شده
خاتمه و تسویه یا تمدید قرارداد جدید برای دوره بعدی سازمان
راه های ارتباط با ما شامل :
پیغام از طریق واتس اپ به شماره های : 09128065814 – 09905767578
ایمیل های INFO@MOHSEN-NAGHDI.IR – MNFR94@YAHOO.COM
تماس با شماره های 09128065814 – 77276887-021